Keep Your D*** Picture to Yourself

Kalau suka, hantar rombongan, bukan dicpic.

Tohmahan Toksik ke atas Newbie

Korang okay tak main dengan noob? Ke noob patut main dengan noob?

Muzik: Subjektif atau Objektif?

Muzik yang paling best ialah bila lagu favourite kau keluar radio. Sedap dia lain macam.

Review Filem – Sympathy for Lady Vengeance

Baru tau Old Boy tu ada trilogy.

Producer Reality Show di Korea Dipenjara

Mak ai ingatkan manipulasi undian ni semasa pilihan raya saja.

Review Drama – My Girlfriend is a Gumiho

Siapa nak cerita lawak-lawak dan cheesy-cheesy, boleh try series ni.

4 Ways to Improve Your English

Or any language really.

Trash Talk in League of Legends

Korang rasa trash talk ni okay ke tak okay? Kadang-kadang macam over pulak makian dia. Tapi…

Pengalaman Belajar Muzik Secara Formal

Siapa yang tertanya-tanya perlu ke belajar muzik secara formal, berapa bayaran, bagaimana jadual, boleh tengok video…

3 Kesalahan Semasa Internship

Mana-mana yang baru nak start intern tu, boleh ambil pengajaran.

Kenapa Lagu Tak Best Jadi Mainstream Music?

Dah lama tertanya soalan ni, ada jugak orang tolong explain.

Eksploitasi dalam Industri K-Pop

Korang rasa eksploitasi macam ni hanya terjadi dalam K-Pop atau terjadi juga dalam industri hiburan di…