Losartan Penyebab Kanser?

Kalau ada parents korang yang ambil salah satu daripada 7 brand ubat darah tinggi ni, cepat-cepat…

Bubble Tea Halal Ke?

Korang jenis yang makan benda yang ada sijil halal je ke, atau korang makan jugak yang…

Waitress Chicken Rice Shop Kena Sound

Ini bukan kali pertama dan bukan kali terakhir perkara sebegini berlaku. Apa korang buat kalau korang…

Ubat Resdung

Rupanya serbuk yang dikatakan mengeluarkan resdung tu bukan ubat resdung!

Ubat Asma

Laa ingatkan spray asma tu bagi oksigen ke dalam badan.

Jenis-Jenis Paracetamol

Ini rupanya perbezaan Panadol yang kita duk ambil tu.

Detox

Korang pernah try tak minuman detox ni? Betul ke senang buang air lepas tu?

Resdung

Laa ingatkan resdung ni disebabkan ada ulat dalam hidung, rupanya…

Kencing Manis

Kalau korang ada simptom-simptom ni, pergi klinik check ada diabetes tak.

Sebab Asma

Ini rupanya sebab terjadinya asma.

100K Subscribers

Terima kasih semua di atas sokongan! Siapa top 5 favourite speakers korang?

Folic Acid

Betul ke folic acid ni boleh buat wanita lebih subur?