Trend Spill The Tea

Siapa tahu kenapa dia guna tea dan bukan air lain tolong explain jap.

Aussie vs UK: Mana Lagi Best?

Mau tak best, hari-hari berjalan 😂

Langkah Pencegahan dan Apa Perlu Buat Jika Dirogol?

Beritahu kawan terdekat dan ahli keluarga yang dipercayai. Insha Allah diorang akan tolong. You’re not alone.

Keganasan Rumah Tangga: Apa Patut Buat?

Kalau dah memang kena domestic violence, dapatkan sokongan kawan-kawan dan keluarga dan pergi report polis. Ini…

7 Jenis Keganasan Rumah Tangga

Ingatkan domestic violence ni pukul-pukul pasangan je, rupanya lebih daripada tu.

Jangan Berhenti Ambil Ubat Darah Tinggi

Bukan ubat darah tinggi je. Semua jenis ubat perlu diambil dan dihentikan penggunaannya mengikut nasihat doktor…

Cara Simpan Ubat

Baru tau rupanya dinasihatkan jangan letak ubat dekat bahagian pintu peti sejuk.

Vaginal Infections

Jangan malu jumpa doktor kalau ada tanda-tanda ni.

Kepentingan Keputihan

Bukan saja-saja Tuhan cipta keputihan ni, ada tujuan dia.

Perlu Ke Pakai Vaginal Care Product?

Sebelum nak guna apa-apa eloklah minta nasihat doktor dulu ye.

Adab Makan Di Restoran

Korang selalu kutip balik tak makanan yang tumpah?

Losartan Penyebab Kanser?

Kalau ada parents korang yang ambil salah satu daripada 7 brand ubat darah tinggi ni, cepat-cepat…