Tag:

Terkini
12 Konten
Siri 000 Kesihatan

3 Cara Nak Berhenti Merokok

Selalu dengar chewing gum dengan patch je. Cara last tu baru tau. Boleh dapatkan patch berhenti merokok di sini https://shp.ee/c4tqf9m

Siri 000 Kesihatan

Kami Faham Susah Nak Berhenti Merokok

Siapa boleh berhenti mengejut tu power gila. Boleh dapatkan sticker dilarang merokok di sini https://shp.ee/3i7bnih

Siri 000 Kesihatan

Ubat untuk Orang yang Terdedah kepada HIV

Jangan memandai beli online pulak. Make sure dapatkan nasihat doktor dan pharmacist dahulu. Boleh dapatkan sanitizer di sini https://shp.ee/s2insm7 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB12 Pengguna sedia ada: 1212PHSFB

Siri 000 Kesihatan

Pengalaman Bedah Mata Berharga 14 Ribu

Kalau operate mata 14k, tapi TV still 4k, tak optimise jugaaakk 😛 Boleh dapatkan cermin mata hitam di sini https://shp.ee/eifa4xb Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB12 Pengguna sedia ada: 1212P1SFB

Siri 000 Kesihatan

Persiapan Sebelum Operate Mata 

Bukan duit je kena prepare, ilmu pun kena cari. Boleh dapatkan Eye Mo di sini https://shp.ee/d8c8vwf

Siri 000 Kesihatan

“Biarlah Kami Nak Ikhtiar Cara Lain”

Tak salah nak ikhtiar cara lain. Cuma pastikan cara tersebut tak membawa lebih banyak mudarat daripada penyakit sedia ada.

Siri 000 Kesihatan

“Masuk Hospital Ja Terus Sakit, Sebelum Tu Sihat”

Hat duk complain tu pun kalau jatuh muto, cari spital jugaakkk. Boleh dapatkan ubat batuk di sini https://shp.ee/rfq42vb Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Siri 000 Kesihatan

Cucuk Tak Mau, Privilege Mau

Jangankan vaksin, makan nasi pun ada side effect sis. Boleh dapatkan mask K95 di sini https://shp.ee/ws4yczx Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Siri 000 Kesihatan

Virus Pun Boleh Update Macam iPhone Ke?

Ada delta, lambda dan lambda plus! Boleh dapatkan iPhone 12 Mini di sini https://shp.ee/jy3kw9p

Siri 000 Uncategorized

Kenapa Tak Wajibkan Je Vaksin Ni?

Kalau korang jadi PM, korang wajibkan atau still bagi pilihan? Boleh dapatkan hand sanitizer di sini https://shp.ee/uv6j9ff

Siri 000 Kesihatan

Ludah untuk Check Positif atau Tak

Hairan macam mana boleh dapat 1 line je? Bukan nama dia CT Awe ke? Boleh dapatkan mask di sini https://shp.ee/mb2c89t

Siri 000 Kesihatan

Betui Ka Jadi Zombi Lepas Cucuk?

Bayangkan kalau ramai orang jadi zombi tak ada otak, ikut je apa orang cakap. Wait… Boleh dapatkan LEGO zombi di sini https://shp.ee/24zydmd

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.