3 Bahagian Badan yang Tidak Diketahui Fungsinya

Yang buang sampah merata tu boleh masukkan otak sekali. Boleh dapatkan anatomi badan dan organ di…

Pengalaman Kerja Customer Service Syarikat Penerbangan

Customer service dekat mana-mana mesti kena kental. Boleh dapatkan model kapal terbang di sini https://shp.ee/ewcd6r9

Ted Bundy Manipulasi Mangsa dengan Karisma

Aduu jangan la sampai bunuh orang, masuk politik sudahhh. Boleh dapatkan kit mempertahankan diri di sini…

Review Series – Mouse

Pergh cerita detektif-detektif macam ni plot twist mesti tak sangka. Boleh dapatkan game detective di sini…

4 Pulau Tempatan yang Cantik Yakmat

Pasir putih, laut biru, makan tanya duluuuu. Boleh dapatkan tikar pantai di sini https://shp.ee/6useamx Masukkan dan…

Beza Pilot Private Jet dengan Airline Biasa

Pilot tak ada masalah la kan nak rentas negeri dengan negara? Boleh dapatkan model kapal terbang…

Apa Jadi Kalau Burung Masuk Enjin atau Pilot Tertidur?

Baru tau makanan dua-dua pilot tu lain sebab takut salah seorang food poisoning. Boleh dapatkan model…

3 Pinjaman Pelajaran untuk Sambung Degree

Haha nasihat last tak boleh blah. Boleh dapatkan beg untuk ke kelas di sini https://shp.ee/5y8gp9p Masukkan…

3 Negara yang Korang Patut Pergi

Seriuslaa dekat Vietnam boleh pakai duit kita? Boleh dapatkan beg makeup travel di sini https://shp.ee/xve8ekp

Member Tikam Depan

Aduh boleh pulak dia gi percaya Slendermannn. Boleh dapatkan gelang persahabatan di sini https://shp.ee/v8f4bdz

Tak Bersalah Tapi Tetap Kena Hukuman

Yang budak awal tu bukan ada movie ke pasal dia?
 Boleh dapatkan bahan bacaan tentang hukuman…

Review Filem – Sully

Tom Hanks ni naik apa pun mesti kecelakaan. Naik flight 2 kali crash. Naik bot kena…