Tag:

Terkini
12 Konten
Siri 000 Kesihatan

Pengalaman Cabut Gigi Sebelum Pakai Braces

Cabut gigi ni wajib ke? Ke ada je orang yang pakai braces tanpa cabut? Boleh dapatkan berus gigi di sini https://shope.ee/5pTu1el6lW

Siri 000 Kesihatan

Tengok Video Ini Dulu Sebelum Buat Braces

Make sure pergi jumpa real dentist tau. Boleh dapatkan penyimpan retainer di sini https://shope.ee/7UbuwN4OP2

Siri 000 Moraliti


Mary Bell: Kecik-Kecik Dah Psiko

Ni kalau jumpa tengah cekik budak lain mau makan pelempang dekat Malaysia. Boleh dapatkan kit mempertahankan diri di sini https://shp.ee/rxp8pzd

Siri 000 Moraliti

Cerita Sebenar Girl in the Basement

Dah la ayah dari neraka, mak pulak dok buat dek. Boleh dapatkan kit mempertahankan diri di sini https://shope.ee/3fOQLvL4k4

Siri 000 Antarabangsa

Cantiknya South Island New Zealand

Bukan sini ke diorang shoot Lord of The Rings? Boleh dapatkan daging New Zealand di sini https://shope.ee/9oyZOfQaGH

Siri 000 Gaya Hidup

Flight Terhempas Sebab Pita Pelekat

Aduh dia tertutup censor ke macam mana? Boleh dapatkan model kapal terbang di sini https://shp.ee/4gnkyd5

Siri 000 Paranormal

Ada 24 Orang Tinggal dalam Kepala Billy Milligan

Pergh macam cerita Split. Boleh dapatkan topi di sini https://shp.ee/d5t3247

Siri 000 Alam Sekitar

Cara-Cara Nak Bawa Haiwan Naik Flight

Tah-tah kos haiwan lagi tinggi dari tuan 🐱🐰🐶 Boleh dapatkan sangkar haiwan di sini https://shp.ee/ktt6puj

Siri 000 Gaya Hidup

Fixed vs Growth Mindset

Fixed ni macam kaki pasrah dan kaki blame orang. Growth ni mindset “kita buat dia!” Boleh dapatkan buku Mindset di sini https://shp.ee/qsa2yjx

Siri 000 Kerjaya

Pesawat MAS Mendarat Cantik Sewaktu Ribut

Steady kapten 💪🏼 Boleh dapatkan model pesawat di sini https://shp.ee/mqega6b

Siri 000 Hiburan

Review Filem – Girl in the Basement

Bapak psiko. Mak tak check basement. Settle. Boleh dapatkan pepper spray sini https://shp.ee/26sfwb3

Siri 000 Hiburan

3 Filem Jenayah daripada Kes Sebenar

Plot twist filem last tu sedih. Boleh dapatkan kit mempertahankan diri di sini https://shp.ee/siau7q9

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.