Perbezaan Jadi P.A. Syarikat dengan Selebriti

Seronoknya jadi P.A. ada bilik besar.

Kenapa Seller Online Tak Tunjuk Harga Barang?

Kalau nak jual satu dua personal item kita boleh faham la. Tapi kalau dah siap ada…

Loghat Negeri: Patut Kekal atau Ubah?

Dalam banyak-banyak loghat sebab apa loghat Kelantan selalu kena discriminate?

Special Effects Makeup

Pergh real gila makeup dia.

PJJ: Pengajian Jarak Jauh

Mana-mana yang ada free time walaupun dah ada kerjaya tu, boleh try PJJ.

Tip Ringkas Penjagaan Muka

Patut la kulit helok.

Kumpul Pengalaman Sebelum Mula Bisnes

Mula-mula makan gaji, kemudian beri gaji.

Cabaran Menjadi Petugas Kabin Bas

Kalau dah membuang tu, satu bas settle.

Pengalaman Bekerja Customer Service Online

Kalau hati tak cekal jangan cuba masuk customer service.

SLGBTQK

Makin lama makin panjang perkataan ni.

Petugas Kabin Bas

Fuyo macam flight attendant, tapi dekat darat.

Pengalaman Masuk I Can See Your Voice

Haha macam main Werewolf.