3 Benda Pelik yang Orang Morocco Buat

Serius la makan siput babi…

Pengalaman Belajar di Morocco (Part 2)

Seronoknya belajar di luar negara ada orang sponsor.

Pengalaman Belajar di Morocco (Part 1)

Baru tau orang Morocco cakap French.

Kyra 2

Korang yang tengah mencari rumah area Shah Alam, Setia Alam dengan Klang, boleh try tengok Kyra…

Love Yourself

Cara hargai diri sendiri.

Situationship vs Relationship

Kalau korang ada hubungan baik dengan seseorang, tapi dua-dua tak declare apa-apa, mungkin korang berada dalam…

Kaki Travel Banyak Duit?

“Tung ah banyak duit!”

Kisah Juha Pinjam Mangkuk

Korang tau tak orang Arab pun ada Pak Pandir diorang nama Juha?

Penting Tak Bahasa Arab?

Assalamualaikum ya akhi ya ukhti.

Bad Event Management

Korang pernah tak kerja dengan event yang management dia sucks.

Penyalahgunaan Makeup Tester

Ramai nak try makeup tester tu, kongsi la sorang sikit, jaga hygiene.

Buruh Kanak-Kanak

Kalau ada budak-budak jual barang dekat korang, korang beli ke tak?