Tag:

Terkini
12 Konten
Siri 000 Kerjaya

Sikap Jelek Recruiter dan HR

Kalau kau dah ada calon yang kau dah confirm nak ambek, kau tak payah la bukak iklan aduhh. Boleh dapatkan tali leher di sini https://shope.ee/L7SjsgHeS

Siri 000 Kerjaya

Peranan Attitude dalam Kerjaya

Skill memang penting, tapi attitude tetap nombor satu. Boleh dapatkan tali leher di sini https://shp.ee/nbq2eq3

Siri 000 Kerjaya


KL: Bandar Keempat Paling Overwork

Tempat kerja korang okay tak work-life balance? Boleh dapatkan tali leher di sini https://shp.ee/673qgz7

Siri 000 Kerjaya

Cita-Cita Budak Dulu dan Sekarang

Adakah sekolah dan universiti sudah bersedia untuk mengajar tentang content sosial media dan cara buat NFT? Boleh dapatkan tali leher di sini https://shp.ee/nbq2eq3

Siri 000 Kerjaya

5 Ciri Interview Scam

Bapak legend cerita last tu. Boleh dapatkan tali leher di sini https://shp.ee/6s7u5yp

Siri 000 Kerjaya

Attitude Ke Laut Boleh Hancurkan Karier

Personal problems require personal solutions, not social attention. Boleh dapatkan tali leher di sini https://shp.ee/8gw9skz

Siri 000 Kerjaya

4 Cara Buat Kawan di Tempat Kerja

Kau hari-hari pinjam duit member lepastu bila orang tak nak kawan, terus tweet office toxic. Apooo. Boleh dapatkan tali leher di sini https://shp.ee/jedv6kv

Siri 000 Kerjaya

Bilakah Waktu Sesuai untuk Kerja for Free?

Make sure ada advantage in terms of experience and networking. Boleh dapatkan tali leher di sini https://shp.ee/sjmha7m

Siri 000 Kerjaya

Okay Ke Mohon Kerja Melalui WhatsApp?

Tanya elok-elok, jawab elok-elok. Boleh dapatkan kemeja di sini https://shp.ee/xmdam7f Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Siri 000 Pendidikan

Cadangan Syed Saddiq untuk Mansuh TITAS

Korang syed mana dalam isu ni? Boleh dapatkan buku TITAS di sini https://shp.ee/97aiz8t

Siri 000 Kewangan

Cash Flow Tercekik, Di Mana SME Boleh Dapatkan Bantuan?

Jangan give up lagiii. Dapatkan dulu segala pembiayaan yang terbentang. Klik dan masukkan info anda di sini https://ezxcess.bankislam.com.my/eformv2.aspx.

Siri 000 Kerjaya

Interview Perform, Kerja Tak Perform

Sembang lebat, kerja lambat.

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.