EPL 20/21 Week 8: Chilwell, Havertz, Ziyech, Werner

Baling batu ke arah Chelsea, confirm kena goal scorer.

EPL 20/21 Week 8: Mendy, Kepa, Silva

Sampai hati nak loankan Kepa…

3 Sebab Season Pertama Lampard Dikira Berjaya

Biar Lampard, asal selamat.

Kaka: Manusia Terakhir Menang Ballon d’Or

Skill tak fancy, tapi sekali dia pecut settle.

Naik Turun Karier Fernando Torres

Ketawa ada makna tu.

Liga Tergantung, Kelab Menanggung

Dengan penuh tenang Ronaldo korbankan $4.24 juta untuk tolong Juve.

5 Jenis Penyokong Chelsea

Fans Chelsea yang dekat UK je yang racist, yang Malaysia elok je kan?

Ex-Managers Chelsea: Review

Antara Mourinho, Ancelotti, Conte dan Sari.

Buruk dan Baik Chelsea Tanpa Hazard

Sempat lagi bakar line part last tu.

Review Anime – One Piece

Ini rupanya asal usul kenapa nama dia One Piece.

Occupational Safety and Health

Oh inilah bidang yang orang sebut kerja safety tu. Ingatkan macam medical personnel tunggu nak bagi…

Pemain Chelsea 2019: 3 Terburuk dan 3 Terbaik

Yang diharap perform tak perform, yang dikutuk pulak yang function. Begitulah kehidupan.