Jangan Terlebih Jaga dan Terlebih Biar Gigi Anak

Nanti kalau dah berterabur nak kena habis ribu-riban untuk braces.

5 Sebab Orang Pakai Braces

Patut la ada sesetengah artis berubah suara lepas pakai braces.



Hukum-Hakam Tentang Gigi (Part 2)

Nanti bila dah mati nak kena keluarkan balik ke tampalan dan skru-skru semua?

Hukum-Hakam Tentang Gigi (Part 1)

Ada ke orang pertikai hukum tampal dan cabut? Tak pernah dengar lagi.

Pengalaman Kerja Kerajaan dan Buka Klinik Gigi Sendiri

Hari pertama kerja dah kena settle orang kena tetak.


Fluorosis: Gigi Bertompok Putih

Ingatkan part putih yang elok, part kuning tu tak elok. Rupanya the other way round.

Isu Influencer Jual Alat Memutihkan Gigi

Aduh mana sama pinggan dengan gigi…

3 Pengajaran Semasa Memilih Pasangan

Yang masih keseorangan tu boleh try tengok video ni.

Cara Pujuk Anak ke Klinik Gigi

Mak ai ada ke ibu bapa yang letak cili dekat ibu jari anak?

Siang Pomen Gigi, Malam Pomen Phone

Rajinnya doktor gigi ni buat dua kerja.

Rawatan Apa yang Artis Buat untuk Bagi Gigi Cantik?

Mana ada orang hodoh. Yang ada cuma orang tak cukup duit.

FRC: Alternatif kepada Gigi Palsu

Korang yang ada kelompongan gigi tu dan malu nak pakai gigi palsu, boleh try FRC. Lepastu…