Tag:

Terkini
8 Konten
Siri 000 Pendidikan

Cabaran Sepanjang Belajar di Jerman

Oo so yang orang kata belajar di Jerman free tu sebenarnya bukanlah free tapi murah la eh? Boleh dapatkan kamus Jerman di sini https://shope.ee/3ph3GEWt05

Siri 000 Antarabangsa

Apa Maksud Defensive Driving di Jerman?

7km/j sehingga 300km/j. Mak ai dia punya range. Boleh dapatkan sticker di sini https://shp.ee/jiym4jf

Siri 000 Gaya Hidup

Jom Kira dalam Bahasa Manuel Neuer

Ein-Sieben. Boleh dapatkan pen kamus di sini https://shp.ee/xc3we53

Siri 000 Antarabangsa

Pengalaman Ambil Lesen Kereta di Jerman

Tung ah ambil lesen pun dah dapat naik Autobahn. Boleh dapatkan barangan kereta di sini https://shp.ee/gruqa5m Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBCNY Pengguna sedia ada: CNYPHSFB

Siri 000 Antarabangsa

Macam Mana Jerman Menguruskan Lockdown?

Bukan Malaysia je pening nak seimbangkan nyawa, ekonomi dan kesihatan mental. Boleh dapatkan game monopoly di sini https://shp.ee/qpwjgii

Siri 000 Hiburan

Istana yang Menjadi Inspirasi Logo Disney

Disayangi rakyat tidak semestinya disayangi pemerintah lain.

Siri 000 Kesihatan

Orang Jerman Tak Judge Pesakit Mental

Seperti mana pesakit fizikal, pesakit mental juga perlukan rawatan dan layanan tanpa prejudis.

Siri 000 Pendidikan

Sistem Pra-Persekolahan di Jerman

Hari tu cerita pasal Jepun, kali ini Jerman.

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.