Tip Temu Duga SPP

Good luck semua para bakal guru! Boleh dapatkan tali leher di sini https://shope.ee/2AZGFSTC5Y

Tip Apply Biasiswa KPM

Siapa nak jadi cikgu tu, boleh try tip ni. Boleh dapatkan buku nota di sini https://shp.ee/2tzajw3

Hiasi Dinding Anda dengan Shiplap

Pergh ni kalau barang selerak, betul-betul feel kapal karam. Boleh dapatkan shiplap board di sini https://shp.ee/fgy67vj

Melepaskan Batuk atau Batok?

Seriuslah eja dia “ke ranjang?” Boleh dapatkan batok di sini https://shp.ee/z7nkx5z

Harapkan Pagar atau Harapkan Pegar?

Yang semestinya bukan kau. Boleh dapatkan makanan burung di sini https://shp.ee/a8ha9rd Masukkan dan tebus promo code…

Apa yang Kita Boleh Belajar daripada Kisah Layla Majnun?

Pergh dia punya taktik tu boleh tahan.

 Boleh dapatkan kemeja kota Layla Majnun di sini https://shp.ee/e4vpspj

Novel Shit

Mak ai bahasa dia, keras dan melawan. Boleh dapatkan novel tersebut di sini https://shp.ee/sf6vf3t Masukkan dan…

Nafsu Amarah: Mengamuk Sampai Hilang Pertimbangan

Tambah-tambah ada orang tuang diesel pulak.
 Boleh dapatkan plug zikir penenang hati di sini https://shp.ee/yq5sa85

Relevan Lagi Ke Karya-Karya Lama?

P. Ramlee evergreen kot. Boleh dapatkan sign plate P. Ramlee di sini https://shp.ee/myhk2mm

14 Orang Sasterawan Negara

Kenal A. Samad Said je. Boleh dapatkan buku paling famous tulisan A. Samad Said di sini…


Perlu Ke Kritik-Kritik Karya Sastera Orang?

Kalau kita menulis, orang kritik. Kalau kita tak menulis, pun orang kritik.

3 Tahap Fitnah Dajjal

Kita di tahap pertama atau kedua?