Crew Dragon ke ISS Raya Keempat

Cool gila suit dia.

Scene Gaming dan Streaming Semasa PKP

Terima kasih game developer dan streaming platform yang bagi benda free!

Suku-Suku Kaum dalam Horizon Zero Dawn

Pergh dia cerita macam real.

Kenapa Assassin Tidak Boleh Ada Hubungan Rapat?

Siapa yang forever alone tu boleh try apply.

Marvel Studios: Phase 4

Tapi sekarang dah ada Covid ni mesti banyak yang kena tangguh kan?

PC vs Console (Miharu Kenshin)

Kalau dah terer tu main dekat mana pun terer.

Video Muzik Pertama di Angkasa Lepas

Seronoknya nyanyi-nyanyi sambil terapung. Selalu nyanyi dalam toilet je (benda lain yang terapung).

Hati-Hati dengan STD

Ingat, dari mata turun ke hati, bukan ke kubur.

Review Game – Death Stranding

Siapa teringin nak menjalani kehidupan pasca apokalips, boleh try game ni.

3 Jenis Haki dalam One Piece

Fuh macam karomah orang soleh.

Dragon Age & Mass Effect

Power game-game BioWare ni.

Review Buku – Magis

Fuyo baru tahu Tuan Ramlee Awang Murshid ada novel crossover macam Avengers, versi Asia.