Tag:

Terkini
12 Konten
Siri 000 Agama

Periksa 2 Benda Ini Sebelum Angkat Seorang Tok Syeikh

Tapi kalau anak muda tu ilmu dan pengalaman dah banyak, dia masih tak boleh jadi tok sheikh eh?



Siri 000 Antarabangsa


Kantin Malaysia Hall London Tutup?

Aduh kat mana nak dapat makanan Malaysia murah ni kat London? Boleh dapatkan kerepek kantin di sini https://shp.ee/pggkjrf

Siri 000 Gaya Hidup

Ini Bukti Pasport Malaysia Kuat

Walaupun kita jeles dengan politician luar, diorang jeles dengan pasport kita. Boleh dapatkan passport holder di sini https://shp.ee/hwcja6b

Siri 000 Uncategorized

Tip Masuk UK Tanpa Hadap Soal Jawab Imigresen

Ni kalau kerja atau student di UK logik la kot dapat privilege ni. Boleh dapatkan casing comel untuk passport anda di sini https://shp.ee/3phz2xp Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Siri 000 Antarabangsa

5 Tempat Wajib Pergi di Turki

Dah boleh 5 waktu ke di Hagia Sophia? Boleh dapatkan manisan Turki di sini https://shp.ee/8c7k2p3 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Siri 000 Sejarah

Rupanya Simbol-Simbol Pelik dalam Matematik Tu Huruf Greek

Banyak lagi variant rupanya. Boleh dapatkan kalkulator cantik di sini https://shp.ee/df5amdt Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Siri 000 Antarabangsa

Kereta Proton Ini Kena Lenyek Kereta Kebal Turki

Proton berani la diorang lenyek. Try Myvi. Dah tak kebal dah kereta kebal tu. Boleh dapatkan sticker Proton di sini https://shp.ee/6gnrepb

Siri 000 Agama

2 Sahabat Nabi yang Tersekat Antara Mekah dan Madinah

Nak balik ke Mekah nanti kena seksa, nak stay di Madinah nanti langgar Perjanjian Hudaibiyah pulak aduhhh…

 Boleh dapatkan sejadah Mekah di sini https://shp.ee/24x2hep

Siri 000 Antarabangsa

Brader Turki Ini Puji Modenas Power

Dia punya semangat nak tunjuk motor tu buat kita pulak rasa terharu dan banggaaa 🇲🇾 Boleh dapatkan cermin sisi motosikal Modenas di sini https://shp.ee/9ke7vkj

Siri 000 Hiburan

Omar & Hana Dah Lama Rancang, Pogba Je Lalai

Lain macam la bunyi Upin Ipin dalam Bahasa Turki. Boleh dapatkan sejadah Omar & Hana di sini https://shp.ee/5rs7wum Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB3 Pengguna sedia ada: 1010PH1SPFB

Siri 000 Antarabangsa


Mari Pusing Istanbul Semasa Musim Salji

Dubbing part last tu dah macam recording tour guide 😂 Boleh dapatkan baju sejuk di sini https://shp.ee/k9b8ybx

Siri 000 Antarabangsa

Pengalaman Cucuk di Turki

Jangankan yang berada di luar negara, yang duduk Malaysia pun dah berbulan tak melawat parents.

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.