P. Ramlee: Pelakon yang Menjadi Dirinya Sendiri

Seniman agung yang karyanya masih dinikmati sehingga sekarang.

Simian Line (Part 2)

Fuh ramai juga orang famous yang ada simian line ni.

Simian Line (Part 1)

Baru tau ada orang yang tapak tangan dia lurus macam ni.

Nasihat kepada Hantu-Hantu Bertopeng Manusia

Hantu apa yang korang pernah jumpa dalam media sosial?

Adakah Cerita Hantu John Dusta Belaka?

Selagi tak jumpa sendiri, 50-50 juga nak percaya ka tak.

Adakah John Merendahkan Martabat Hantu?

Hantu pun tak pernah complain, manusia pulak yang over.

Cara Mengenal Pasti Pergerakan Hantu

Tak semua hantu terbang. Ada yang mengesot, ada yang berjalan ke pejabat.

Dr. Maszlee x John Bear

“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a…

Cara Verify Sesuatu Makhluk Itu Hantu

Siapa ada cara lain yang confirm dapat verify benda tu hantu?

Betul Ke Kena Tengok Celah Kangkang untuk Nampak Hantu?

Siapa pernah cuba guna teknik ni untuk tengok hantu? Berjaya tak?

Nenek Kebayan (Part 3)

Rupanya lagu Nenek Si Bongkok Tiga adalah bait-bait mantra memanggil nenek kebayan. Yang lonely tu boleh…

Nenek Kebayan (Part 2)

Okay yang ni scary.