Review Dokumentari – The Social Dilemma

Tengah hype documentary ni. Adakah juga sebab algorithm?

Gadis Cantik yang Menikam Ibunya 151 Kali

Bukan dengan cinta.

Chadwick Boseman: Hero Dalam dan Luar Filem

Wakanda might not last forever, but good deeds and inspiration do.

5 Posisi dalam Bola Keranjang

Gameplay dulu siapa yang tinggi dia yang jadi akan jadi main target. Sekarang dah lain.

Isu Joker Psikiatris Palsu

Yang bagusnya dia telah mengakui kesilapan dan kita dapat mengambil pengajaran daripada isu ini.

Review Filem – Keluarga Iskandar The Movie

“Allah kan dah set from the top.”

Isu Prank Wanita Curang Demi RM20k

Lagi RM30k cukup la buat paid-up capital.

Bagaimana Rasa Malas Terjadi?

You’re not tired, you’re uninspired.

Review Filem – Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna


Thanks for the memories :’)

Sugu Pavithra

Road to 1 million subscribers buat encik Sugu dan puan Pavithra!

Donald Trump

Korang setuju tak dengan statement ahli politik adalah cerminan rakyat?

Adakah Filem Ejen Ali Melanggar Garis Moral?

Apa korang rasa masa tengok filem ni?