Review Game: Apex Legends Season 6 – Trailer

Spray baru, weapon baru, character baru, hopefully ada map baru!

Review Anime – Doraemon

Sebaknya ending dia…

Kane: Adik Undertaker

Elok je muka bila buka topeng. Kalau tak plastic surgery mesti SK-II.

WWE Superstar yang Telah Meninggal Dunia

Seriuslah Chris Benoit…

Hana Kimura: Mangsa Buli Siber

Kalau tak suka tu dislike je la tak payah nak kutuk lebih-lebih.

Review Filem – 6 Underground

Macam best je tapi kenapa tak pernah dengar pun sebelum ni.

Apa yang Otai-Otai WWE Buat Sekarang? (Part 3)

Kurt Angle, Big Show, Rey Mysterio.

Degree in Games Technology

Mak ai complicated rupanya nak buat game.

Trump Lantik Vince McMahon Jadi Penasihat Ekonomi US

Sahabat jatuh bangun bersama-sama (literally and figuratively).

WrestleMania 36: Review

Bapak hambar tak ada live audience. Baik pre-record je, lepas tu edit CGI tambah darah dengan…

Karier Edge yang Gemilang

Karma rupanya kecederaan tengkuk Edge ni.

Sejarah Hidup The Undertaker

Banyak rupanya watak yang Undertaker ni lakonkan sebelum ni. Mungkinkah lepas ni dia masuk politik?