Ibu Jumpa Semula Anak Menggunakan VR


Bapak sedih tengok dokumentari ni :’( Boleh dapatkan VR box di sini https://shp.ee/4tjmiy3 Masukkan dan tebus…

Jenayah Spy Cam Sedang Berleluasa di Korea

Siapa tau macam mana nak detect hidden cam tolong share jap. Boleh dapatkan baju yang speaker…

Simbol Jari Triggered Geng Anti-Feminis di Korea

Nak perjuang hak laki ke, hak perempuan ke, hak haiwan ke, jangan over boleh tak? Boleh…

Imaginasi yang Membebaskan Wolfpack Brothers

Dah kena kurung berpuluh tahun, tapi ilmu dan curiosity telah menyelamatkan mereka. Boleh dapatkan baju yang…

Kes Pembunuhan dan Rogol Bersiri Hwaseong

Boleh tengok movie Memories of Murder arahan pengarah Parasite. Boleh dapatkan kit keselamatan diri khususnya untuk…

Before Blackpink, There Was Blackjack

Girl crush terox. Boleh dapatkan earphone di sini https://shp.ee/f2bumyp Masukkan dan tebus promo code di Shopee…

Kronologi Kes Ex Kim Seon Ho

Aduh baru nak naik dah terpalit skandal. Boleh dapatkan sos Korea di sini https://shp.ee/qbswctt

Siapa Owner 2 Account TikTok Korea Utara Ini?

Tau-tau Kim Jong Un duk dance challenge dalam pejabat ni 🤣 Boleh dapatkan baju TikTok di…

Misteri Pembunuhan Frog Boys di Korea

Kalau terer boleh cuba selesaikan kes ini yang telah 30 tahun berlalu tanpa jawapan. Boleh dapatkan…

NK-Pop: North Korea-Pop

Tah-tah Kim Jong Un minat Blackpink. Ye la adik dia kan ada situ. Boleh dapatkan baju…

Apa Nama Gula-Gula dalam Squid Game Tu?

Terernya Korea ni, dia dapat bagi kita hiburan dalam masa yang sama memperkenalkan serba sedikit budaya…

3 Artis YGE yang Patut Diberi Perhatian

Bukan company kecik je ada wasted talents. Boleh dapatkan eraphone K-pop di sini https://shp.ee/a2bkvef Masukkan dan…