Seni Silat dalam Filem The Raid

Antara filem aksi terbaik dunia. Boleh dapatkan seluar silat di sini https://shp.ee/3ev9yix Masukkan dan tebus promo…


Berkawan dengan Orang Berlainan Bangsa

Lol cerita babi tu lawak. Boleh dapatkan gelang persahabatan di sini https://shp.ee/cp4q52x Masukkan dan tebus promo…

Tip untuk Mereject dan Direject

Cakap je tak suka. Tak payah nak pusing awak terlalu baik untuk saya la apa la.…

Perbezaan UAE dengan Malaysia Menguruskan SOP

Negara lain dah boleh keluar berfoya-foya weehhhhhh.


Pengalaman Belajar di Sekolah Antarabangsa Taiwan

Bayangkan dalam satu sekolah, kau sorang je pakai tudung.

3 Jenis Orang Dekat Comment Section

Jemput 🍿.


Persediaan Terakhir untuk SPM

Good luck batch SPM yang paling banyak dugaan! (Setakat ini).

10 Bulan untuk Cover 7 Tahun Silibus Sekolah

Bagi 10 tahun pun belum tentu dapat cover dik…