EPL 21/22: Arsenal dan Lingard Mula Nampak Sinar

Solid betui tengok Liverpool dengan Chelsea. Boleh top 2 ni. Boleh dapatkan barangan Arsenal di sini…

Siapa Perlu CR Jika Anda Ada Lingardinho?

Recap UCL Gameweek 1. Messi tengah cari rentak lagi tu. Boleh dapatkan poster Ronaldo di sini…


Chelsea 21/22 Solid Yakmat

Main tak cukup orang pun tadahal. Boleh dapatkan sticker Chelsea di sini https://shp.ee/g5em7vt

Ronaldo Pulang, Semua Team Garang

Arsenal paling power sebab dia kalahkan team yang berada di atas dia. Boleh dapatkan sticker Ronaldo…

Transfer Paling Berbaloi Summer 2021

Messi dengan Ronaldo tak masuk list sebab dah hujung-hujung karier ke? Boleh dapatkan jersi di sini…

Arsenal Nombor Last

Review gameweek 3. Boleh dapatkan action figure pemain bola kesayangan anda di sini https://shp.ee/sg2g5hp