Marshmallow Test: Boleh Cuba kepada Anak

Untuk ayah boleh cuba PS5 Test dan untuk mak Thermomix Test.

Pembesar Hidung dalam Sukan

Tengok pun tau tak selesa yang letak dalam hidung tu.


Koyak Lari 50km Virtual Run

Bapak comel anak bagi medal 😃

Pengalaman Kerja Sebagai Cleaner di Australia

Asyukkk.

4 Faktor Mempengaruhi Carbo-Loading

Kalau main tibai je, masuk third day terus mental.

Carbo-Loading: Teknik Bekalan Tenaga

Oh ni la yang member-member cycling dengan running duk sebut tu.

Sebab Atlet Berkumur dengan Air Karbohidrat

Rupanya berkumur pun dah cukup untuk meningkatkan perfomance. Tapi kira membazir tak?

Compression Clothes (Tights)

Lagi satu boleh berangan macam pemain EPL time winter.

Apakah Senaman yang Terbaik?

Yang terbaik adalah bersenam dengan konsisten.

Shane Williams: Bonsai antara Balak

Sekali dia side step, cameraman pun tertipu.

Perlu Ke Cheat Day?

Antara reward diri dengan melampias nafsu serakah.

Asal Usul Ciptaan Piramid Makanan

Rupanya piramid makanan dulu bukan piramid. Sekarang pun dah jadi bulat.