Ubat: Makan Semasa Perut Kosong atau Penuh?

Kalau tak sure tanya je doktor atau pharmacist.

Severus Snape

Ini rupanya sebab mak Harry pilih bapak Harry instead of Snape.

Hermione dan Luna Lovegood: Dua Kepandaian Berbeza

Baru tau rupanya sorting hat tu boleh dilema tak tau nak letak kelas mana.

Professor Lupin

Fuh rasa macam dalam bulatan gembira.

The Black Sisters

Ketuanan Keluarga Black.

Review Series – Sky Castle

Siapa yang pernah tengok Sky Castle? Betul ke best macam Dollah cerita ni?

Tuberculosis (Part 2)

Pergh power jugak bakteria TB ni boleh berpura-pura tidur time kau sihat. Bila kau sakit, baru…

Tuberculosis (Part 1)

Siapa yang batuk tak berhenti tu, eloklah pergi jumpa doktor sebelum terjumpa malaikat.

Migrain

Tag kawan korang yang selalu pening kepala.

Albus Dumbledore (Part 2)

Ini rupanya sebab kenapa Dumbledore, walaupun seorang wizard yang power, tak nak pegang jawatan dalam Kementerian…

Timun Penyebab Keputihan?

Adakah benar kata-kata orang tua bahawa timun menyebabkan keputihan?

Avengers: Endgame (Dollah Khair)

Ini review dengan sekelumit spoiler.