Baik Buruk Perasaan Boring

Banyak jugak benda kreatif yang terhasil sebab orang boring. Boleh dapatkan mainan anti boring di sini…

Stress WFH? Cuba 5 Tip Ini

Dulu orang ingat seronok buat kerja kat rumah. Tapi environment dengan vibe rumah ni lainnn. Katil…

3 Tip Keluar dari Toxic Circle

Jangan rasa bersalah untuk block atau mute. Sedangkan kubur pun masing-masing, inikan IG. Boleh dapatkan sticker…

Solusi Masalah Badan Bentuk Apple dan Pear

Siapa yang teringin nak jadi painter tapi tak ada bakat, boleh cuba benda ni. Senang je,…

Tip Beli Kereta untuk Fresh Grad

Nak bayar downpayment memang la lepas dik. Nak bayar bulan-bulan dan maintenance tu yang orang selalu…

Pengalaman Menjadi Mangsa Favouritism

Sedih dan malu wo kena halau macam tu. Boleh dapatkan snek favourite di sini https://shp.ee/c7s94jx Masukkan…

First Impression Penting, Tapi Jangan Sampai Menipu

Jangan tertipu pulak dengan first impression Vincent Tan. Memang selipar Asadi tapi kaya namatiii. Boleh dapatkan…

Asal Usul Nama “Dayang”

Haha part last tu kelakar 😂 Boleh dapatkan mask Dayang Nurfaizah di sini https://shp.ee/m7h4293

Bantal Busuk: BFF Sehidup Semati

Tempat simpan segala memori. Kalau nak delete, mintak izin dulu! Boleh dapatkan bantal peluk di sini…

OnlyFans Sudah Mula Bertaubat

Kau je belum. Boleh dapatkan kamera di sini https://shp.ee/kj9j9uj

Cucuk Tak Nak, Privilege Nak

Eksperimen dalam makmal tak percaya, eksperimen dalam kedai makan percaya. Boleh dapatkan mask di sini https://shp.ee/d6tuckv

Karya P. Ramlee Menghibur dan Mengkritik

P. Ramlee ni wali ke sampai sekarang karya dia masih relevan?
 Boleh dapatkan tin sign plate…