Tag:

Terkini
12 Konten
Siri 000 Hubungan

Betul Ke Perempuan Lagi Complicated?

Laki pun ada je complicated. Cuma lain la kot jenis complication dia tu. Boleh dapatkan bunga di sini https://shp.ee/amc7f8r

Siri 000 Gaya Hidup

Baik Buruk Perasaan Boring

Banyak jugak benda kreatif yang terhasil sebab orang boring. Boleh dapatkan mainan anti boring di sini https://shp.ee/875rwwr Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBCNY Pengguna sedia ada: CNYPHSFB

Siri 000 Kerjaya

Stress WFH? Cuba 5 Tip Ini

Dulu orang ingat seronok buat kerja kat rumah. Tapi environment dengan vibe rumah ni lainnn. Katil asyik jeling. Boleh dapatkan kerusi selesa di sini https://shp.ee/4ycnex5

Siri 000 Motivasi

3 Tip Keluar dari Toxic Circle

Jangan rasa bersalah untuk block atau mute. Sedangkan kubur pun masing-masing, inikan IG. Boleh dapatkan sticker motivasi di sini https://shp.ee/57i9ez9

Siri 000 Gaya Hidup

Solusi Masalah Badan Bentuk Apple dan Pear

Siapa yang teringin nak jadi painter tapi tak ada bakat, boleh cuba benda ni. Senang je, cuma kena cekal sikit. Boleh dapatkan set mewarna di sini https://shp.ee/t445gtm

Siri 000 Kewangan

Tip Beli Kereta untuk Fresh Grad

Nak bayar downpayment memang la lepas dik. Nak bayar bulan-bulan dan maintenance tu yang orang selalu terciduk. Boleh dapatkan aksesori kereta di sini https://shp.ee/mqddaw7 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB12 Pengguna sedia ada: 1212PHSFB

Siri 000 Moraliti

Pengalaman Menjadi Mangsa Favouritism

Sedih dan malu wo kena halau macam tu. Boleh dapatkan snek favourite di sini https://shp.ee/c7s94jx Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Siri 000 Gaya Hidup

First Impression Penting, Tapi Jangan Sampai Menipu

Jangan tertipu pulak dengan first impression Vincent Tan. Memang selipar Asadi tapi kaya namatiii. Boleh dapatkan selipar orang kaya di sini https://shp.ee/6uepzu7 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Siri 000 Gaya Hidup

Asal Usul Nama “Dayang”

Haha part last tu kelakar 😂 Boleh dapatkan mask Dayang Nurfaizah di sini https://shp.ee/m7h4293

Siri 000 Gaya Hidup

Bantal Busuk: BFF Sehidup Semati

Tempat simpan segala memori. Kalau nak delete, mintak izin dulu! Boleh dapatkan bantal peluk di sini https://shp.ee/vb9iwrd

Siri 000 Hiburan

OnlyFans Sudah Mula Bertaubat

Kau je belum. Boleh dapatkan kamera di sini https://shp.ee/kj9j9uj

Siri 000 Gaya Hidup

Cucuk Tak Nak, Privilege Nak

Eksperimen dalam makmal tak percaya, eksperimen dalam kedai makan percaya. Boleh dapatkan mask di sini https://shp.ee/d6tuckv

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.