Tag:

Terkini
12 Konten
Siri 000 Gaya Hidup

Orang Tranung Dok Rajing Sebut “Sangat”

Bukang omputih je ade “afraid”, “scared”, “terrified”. Boleh dapatkan keropok Terengganu di sini https://shp.ee/frhx49t

Siri 000 Alam Sekitar

Anok Uwek Pung Nok Tengok Penyu Jugok

Kalau kemek tu letak dalam air panas boleh elok balik ke? Boleh dapatkan patung penyu di sini https://shp.ee/5a9pd6b

Siri 000 Gaya Hidup

Blajo Buak Kuih Akok Bersame Akok Tikoh

Makang dengang yeir teh, fuh layannng ☕ Boleh dapatkan acuan kuih akok di sini https://shp.ee/g7geuxh

Siri 000 Gaya Hidup

Sedak Dooh Nasik Dagang


Makang time breakfast, nyandor, tido mulaaaa. Boleh dapatkan set nasi dagang di sini https://shp.ee/859n6kr Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBCNY Pengguna sedia ada: CNYPHSFB

Siri 000 Hiburan

Review Filem – Don’t Breathe

Filem bergenre horror thriller, tukang review bergenre komedi. Boleh dapatkan bunga baby breath di sini https://shp.ee/7vwk2mz

Siri 000 Pemakanan


Kenapa Kita Larat Makan Dessert Walaupun Dah Kenyang?

Perut pun reti boring kalau hari-hari makan benda sama. Boleh dapatkan dessert di sini https://shp.ee/k96t2sm Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBNYS Pengguna sedia ada: 11PHGFB

Siri 000 Teknologi

Teori Kenapa Orang Suka Keyboard Warna-Warni

Selain mechanical keyboard, Atikah juga boleh mengeluarkan bunyi yang kuat. Boleh dapatkan keyboard di sini https://shp.ee/sb44faz

Siri 000 Pemakanan

Miang Kham Bersama Chef Tikah

Macam makan sirih, tapi versi Siam. Boleh dapatkan set Miang Kham di sini https://shp.ee/wd56prm

Siri 000 Gaya Hidup

Rindu Nasi Minyak Tranung

Brekfeh nasik, lunch nasik, malang nasik, hiduk nasik! Boleh dapatkan set nasi minyak di sini https://shp.ee/94ff2xf Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB12 Pengguna sedia ada: 1212PHSFB

Siri 000 Gaya Hidup

Pulut Lepa Bukang Pulut Panggang

Dok rajing dengo pulut lepa, first taing. Boleh dapatkan baju yang speaker pakai di sini https://shp.ee/9ygwca5 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB12 Pengguna sedia ada: 1212P1SFB

Siri 000 Gaya Hidup

Barai First Time Kayuh 40km

Lain betul sebelum dan selepas kayuh 😂 Boleh dapatkan helmet basikal di sini https://shp.ee/44mfwvt

Siri 000 Pemakanan

Buah Jambu Golok aka Gajus

Rupanya kacang yang beli dekat grocery tu daripada buah gajus. Boleh dapatkan baju yang speaker pakai di sini https://shp.ee/9ygwca5 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.