Tag:

Terkini
12 Konten
Siri 000 Gaya Hidup

Kalau Satu Seronok, Kalau Banyak Bronok

Baru tau nama dia bronok, selalu panggil kuih sagu je. Nak buat kuih ni, kena ada sagu macam ni https://shope.ee/4fKCy96oHw

Siri 000 Alam Sekitar

Buah Berangan: Sihat dan Rasa Macam Ubi

Lepas pekena dekat Genting Sempah, akak Ganu terus buat research. Boleh rasa sendiri buah berangan ni https://shope.ee/5UsqwE8SoM

Siri 000 Hiburan

Review Filem – Soul

Soul Soul Soul, papa nak buat fIlem. Nak tengok movie mesti kena ada popcorn https://shope.ee/4UzGmyegce

Siri 000 Alam Sekitar

Kisah Comel Lynx Berkawan dengan Anak Kucing

Mesti lynx tu ingat dia kecik dan anak kucing tu ingat dia besar. Makanan kucing ni antara yang murah https://shope.ee/5UsJkhzrI9

Siri 000 Gaya Hidup

Kopok Lekor

Makan panas-panas dengan teh o, fuh asyukkk. Sekarang dekat mana-mana boleh dapat keropok lekor ni https://shope.ee/1L2MaBmnOz

Siri 000 Gaya Hidup

Barang-Barang Legend di Sekolah

Pergh Luna tu siapa ada memang kayangan.
 Boleh dapatkan pensel warna Luna di sini https://shope.ee/4fISCY2IoD

Siri 000 Gaya Hidup

Lago Woh Getoh

Dose letok liling dalang woh ghetto. Dok hala menang. Boleh dapatkan congkak di sini https://shope.ee/AUFuSD0VZz

Siri 000 Gaya Hidup


Rindu 6 Permainan Tradisional Ini

Baru tau kenapa nama dia Teng Teng. Boleh dapatkan getah gelang di sini https://shope.ee/4KeWmlAvMe

Siri 000 Gaya Hidup


Kepok Jejari

Finger-licking. Boleh dapatkan keropok jejari di sini https://shope.ee/6KOpGTq9vU

Siri 000 Gaya Hidup


Art Berat Bernilai Setengah Juta Ringgit Dimakan

So hari-hari nak kena replace ke pisang tu? Kalau tak mestilah rosak kan? Boleh dapatkan pisang di sini https://shope.ee/AUDxAyN8SJ

Siri 000 Gaya Hidup

Orang Tranung Dok Rajing Sebut “Sangat”

Bukang omputih je ade “afraid”, “scared”, “terrified”. Boleh dapatkan keropok Terengganu di sini https://shp.ee/frhx49t

Siri 000 Alam Sekitar

Anok Uwek Pung Nok Tengok Penyu Jugok

Kalau kemek tu letak dalam air panas boleh elok balik ke? Boleh dapatkan patung penyu di sini https://shp.ee/5a9pd6b

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.