5 Perbezaan Main Game Dulu dengan Sekarang

Tapi zaman main LAN dulu meriah Mat. Satu CC chaos. Boleh dapatkan video game di sini…

Dari Mana Datangnya Format Battle Royale?

Ingatkan PUBG yang first. Boleh dapatkan kerusi gaming di sini https://shope.ee/7pDAeivlQ0

Adakah Laptop Sudah Setanding PC?

Kalau yang mahal tu boleh la lawan PC. Tapi kalau yang bunyi kipas macam helikopter tu,…

Developer Gamer Gergasi Semakin Mengecewakan

“Awak main game rosak, saya rosakkan game. Kita tak sama.” Boleh dapatkan kerusi gaming di sini…

Tip Main Genshin Impact

Tonton video ini supaya Genshin anda Impactful. Boleh dapatkan bantal Genshin Impact di sini https://shp.ee/dgrtsfd Masukkan…

Bapa Hutang $20k Lepas Anak Main Gacha Game

Meninggal noks. Boleh dapatkan game murah di sini https://shp.ee/kebbgg5

CoD: Vanguard Menghina Al-Quran?

Aduh letaklah elok-elok atas rak. Ini nak kait dengan keganasan pulak. Boleh dapatkan Al-Quran di sini…

Grand Theft Auto: The Trilogy

Macam mengecewakan je bunyi dia. Boleh dapatkan PlayStation 5 di sini https://shp.ee/wyyyshx

Android vs iOS

Game optimisation memang iOS lagi cepat developer settlekan, tapi game specs dan customisation, bukan orang selalu…

Nintendo Switch OLED vs Steam Deck

Rival sudah mariii. Boleh dapatkan Nintendo Switch kat trusted seller di sini https://shp.ee/ddk2mss

Apex Legends vs COD Warzone

Masing-masing ada pros and cons.

Valorant vs CS:GO

Kalau berjaya masuk mobile, boleh compete dengan PUBG.