Tag:

Terkini
12 Konten
Siri 000 Sejarah


Bukan Semua Piramid Ada di Mesir

Malaysia pun ada. Pagi-pagi kat warung. Boleh dapatkan piramid mainan di sini https://shp.ee/49hrr45

Siri 000 Gaya Hidup

Keenakan Aroma Bantal Busuk

Bantal busuk (dibaca dengan nada Yusuf Taiyoob). Boleh dapatkan bantal busuk murah di sini https://shp.ee/xtp2u25

Siri 000 Gaya Hidup


Boleh Ke Kentut Sambil Sendawa?

Yang tak bunyi tu yang bahaya. Boleh dapatkan kentut palsu di sini https://shp.ee/dcqfr6x Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB12 Pengguna sedia ada: 1212PHSFB

Siri 000 Sukan


Perbezaan Tuchel dengan Lampard


Ada satu kelab tu patut belajar something daripada Chelsea. Legend tetap legend, tapi nak manage team ni cerita lain. Boleh dapatkan bantal Chelsea di sini https://shp.ee/xrfu8ab

Siri 000 Gaya Hidup


Di Sinilah Letaknya Air Paling Masin di Dunia

Lepas minum sini kau cakap apa pun confirm jadi. Boleh dapatkan baju yang speaker pakai di sini https://shp.ee/nupteht

Siri 000 Gaya Hidup

7 Benda yang Buat Kita Rasa Bersalah Padahal Tak Salah

Apahal pulak yang last tu tak salah? Mengganggu ketenteraman awam kot. Boleh dapatkan baju yang speaker pakai di sini https://shp.ee/nupteht

Siri 000 Pendidikan

Bahasa Cristiano yang Kita Gunakan Seharian

Dengar cerita kambing pun diambil daripada Portugal. Ke Argentina? Boleh dapatkan action figure Cristiano di sini https://shp.ee/z8fitqb

Siri 000 Moraliti


Doomscrolling: Ketagih dengan Berita Negatif

Ada orang yang lebih tertarik dengan berita yang dia tak suka berbanding dengan yang dia suka. Sampaikan dia jadi bitter dan tak tenang apabila tertengok orang lain gembira.
 Boleh dapatkan tablet untuk membaca berita di sini https://shp.ee/vidhvum

Siri 000 Hiburan

Bayi Cover Album Nirvana Tak Puas Hati

Man portrayed as a big baby chasing money turns out to be – well… Boleh dapatkan poster Nirvana di sini https://shp.ee/j4b3em3

Siri 000 Paranormal

Misteri Orang Terbang pada Ketinggian Pesawat

Bapak tak logik punya tinggi.

 Boleh dapatkan sayap mainan untuk terbang di sini https://shp.ee/ntpszj5

Siri 000 Sukan

Apabila Lukaku Kembali, Lukamu Pasti

Title contender! Boleh dapatkan jersi di sini https://shp.ee/c8m222r

Siri 000 Gaya Hidup

Apa Maksud Perkataan Caprice?


Ingatkan maknanya topi nasi je, rupanya banyak lagi. Boleh dapatkan chocojar Caprice di sini https://shp.ee/jsbidmi

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.