Tag:

Terkini
12 Konten
Siri 000 Alam Sekitar

Mentadak Makan Pasangan Sendiri Semasa Mengawan

Lain macam pergi dia. Boleh dapatkan mainan serangga di sini https://shp.ee/e2rniid

Siri 000 Alam Sekitar

Macam Mana Kelip-Kelip Hasilkan Lampu?

No battery, no problem. Boleh dapatkan lampu kelip-kelip di sini https://shp.ee/b9p47kf Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB12 Pengguna sedia ada: 1212PHSFB

Siri 000 Alam Sekitar

Jauhi Serangga Ini Jika Tak Mahu Sakit, Cacat dan Maut

Bahaya jugak kutu babi ni, ingatkan orang duk melawak. Boleh dapatkan spray serangga di sini https://shp.ee/3kn2z8j Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB12 Pengguna sedia ada: 1212PHSFB

Siri 000 Sains

Cipta Organisma dengan Cut and Paste

So kalau salah boleh Ctrl+Z ke? Boleh dapatkan keyboard cut and paste di sini https://shp.ee/j6rut4j

Siri 000 Teknologi

Teknologi Baru dalam Sains Pengklonan

Klon haiwan je la, cukup dah manusia atas bumi ni. Boleh dapatkan umpan klon ikan di sini https://shp.ee/gnb2247 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111P2SFB

Siri 000 Alam Sekitar

Macam Mana Serangga Makan?

Dengan riang hatinya. Boleh dapatkan racun serangga di sini https://shp.ee/mf67ze7 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Siri 000 Sains

Adakah Gene Editing Menjadikan Kita Tuhan?

Editing je pun. Banyak je benda manusia boleh edit, hasil barai gak. Boleh dapatkan model DNA di sini https://shp.ee/x77fw7p

Siri 000 Sains

4 Cara Nak Edit Gene

Bukan gambar je boleh edit. Boleh dapatkan liquid dropper di sini https://shp.ee/zinf8ej

Siri 000 Agama

Takut Allah Ke Takut Virus?

Takut lipas pun kira syikin ke? Boleh dapatkan sanitizer spray di sini https://shp.ee/f37yu43

Siri 000 Alam Sekitar

Kenapa Serangga Tertarik kepada Cahaya?

Kalau dah suka sangat dekat cahaya, pergi la hurung sekolah. Ilmu kan cahaya…

Siri 000 Alam Sekitar

Kumbang Gurun Namibia Boleh Menangkap Wap Air

Kumbang dekat gurun pun Allah cipta ada guna. Yang kau bangun lewat, mandi pun malas.

Siri 000 Alam Sekitar

Hair Worm & Rabies Menyebabkan Haiwan Mereng

Bapak geli hair worms tu.

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.