Review Filem – Juror 8

Macam best je storyline cerita ni.

Review Filem – Tazza: One Eyed Jack

Macam ada vibe movie 21 je ni.

Review Filem – Crazy Romance

Siapa yang dah over 3 series dan belum ada pasangan, boleh tengok cerita ni.

Review Filem – Kim Ji-Young: Born 1982

Sisi wanita yang para lelaki tak nampak.

Review Filem – Ashfall

Macam cukup pakej je cerita ni. Action ada, lawak ada, penyiasatan ada.

Review Filem: Cheer Up, Mr. Lee

Teringat Miracle in Cell No. 7 :’(

Review Filem – The Spy Gone North

Macam cerita The Spy + Argo.

Review Filem – The Divine Fury

Siapa suka cerita rasuk-rasuk boleh try movie ni.

Review Series – My Ambulance

Siapa yang dah lama tak ketawa tu boleh try cerita ni.

Review Filem – Svaha: The Sixth Finger

Pergh boleh tahan rare jugak Korea buat filem pasal ajaran sesat ni.

Review Filem – Extreme Job

Nak pergi cekup tokey dadah, tapi kedai ayam pulak terlebih laku! Haha tengok review pun dah…

Review Filem – Tune in for Love

Siapa dah lama tak tengok movie cinta melodramatik, boleh try cerita ni.