Review Series – My Ambulance

Siapa yang dah lama tak ketawa tu boleh try cerita ni.

Review Filem – Svaha: The Sixth Finger

Pergh boleh tahan rare jugak Korea buat filem pasal ajaran sesat ni.

Review Filem – Extreme Job

Nak pergi cekup tokey dadah, tapi kedai ayam pulak terlebih laku! Haha tengok review pun dah…

Review Filem – Tune in for Love

Siapa dah lama tak tengok movie cinta melodramatik, boleh try cerita ni.

Review Filem – Door Lock

Make sure korang kunci rumah masa tengok movie ni.

Review Filem – Miss and Mrs. Cops

One of the funniest feminist movies!

Review Filem – Inseparable Bros

Macam sweet je cerita ni.

Review Filem – Time Renegades

Fuh macam promising je.

Review Filem – The Dude in Me

Sekali nerd tertukar roh dengan kepala gangster daa…

Review Filem – The Negotiation

Fuyo macam Money Heist ke?

Review Filem – Unstoppable

Aduh nak culik pun bini gangster. Siapa dah tengok? Macam Taken ke cerita ni?

Review Filem – Your Name is Rose

Pergh ni review ke sinopsis penuh? Tapi nampak gaya macam sweet je cerita ni.