Jodoh: Berkongsi Tujuan dan Prinsip Hidup

Ada ke orang tanya calon dia pasal tujuan dan prinsip hidup? Dah macam interview kerja.

Nak Buat Laporan tapi Tak Pasti

Kalau korang syak ada penderaan berlaku, tapi tak berapa pasti, korang report je dulu, nanti akan…

Who Should Make The First Move?

Kita bertanya bukan sahaja untuk tahu sama ada dia ada perasaan atau tak kepada kita, tetapi…

Hikmah Selepas Berpisah

Sometimes good things fall apart so better things can fall together.

Social Media Detox (Aishah Sakina)

Korang pernah tak puasa media sosial? Berapa lama boleh tahan?

Hantaran RM15,000 (Aishah Sakina)

Apa solution kepada isu hantaran kahwin tinggi ni? Bawa berbincang dengan parents atau membujang sampai tua?

Cabaran Dalam Industri Media

Korang yang tengah plan nak jadi influencer dan host tu, boleh dengar pengalaman Aishah.

Narcissistic

Korang ada tak kawan yang hari-hari cakap pasal diri dia je?

Ghosting

There’s actually a term for that.

Tips Komunikasi

Siapa yang social skill dia lemah tu, boleh try tengok video ni.

Fling and Relationship

Macam mana nak tahu seseorang tu main-main atau serius nak menjalinkan hubungan dengan kita?

Obses Nak Anak Putih!

Korang rasa kenapa orang obses sangat nak jadi putih, nak anak putih? Sebab putih memang comel…